Ga naar de inhoud

Je hebt altijd een keuze!

  • door

Wat ben je aan het doen Micha, vraagt facebook! Nou….ik ben al 2 uur aan het schrijven 🙈 gewoon mijn hoofd leeg maken.
Ik zit in zo’n bijzonder, mega gaaf en mooi proces in mijn eigen ontwikkeling nu, dat ik helemaal overloop in mijn hoofd! En is dat erg? Nee helemaal niet, ik word hier juist blij van haha oké, gisteren waren er echt wel tranen en heb ik een mega blokkade gevoelt in mijn keel waar ik echt heel benauwd van werd en op dat moment was ik dus niet blij 😉 maar ik weet dat dit bij het proces hoort en daarvoor kan ik alleen maar dankbaar zijn 🙏.


En om het te kunnen laten doorstromen schrijf ik, ik weet dat als ik dit niet doe ik blokkeer en blijf hangen in dat onrustige gevoel van vooruit willen maar niet kunnen omdat je van links naar rechts schiet. Hoe doe ik dit? Gewoon gaan schrijven zonder na te denken, wat zit er in mijn hoofd dit schrijf ik op en of het nu klopt of niet dit is wat er in mijn hoofd zit dus dit schrijf ik op – het gaat weer stromen en als ik het terug lees zijn het inderdaad precies mijn gedachten, gevoelens en emoties van dit moment 💛


En wat is het dan waar mijn hoofd zo vol van zit, haha onee zat 😉. Ik had een mega blokkade zitten op iets durven uitspreken naar de buitenwereld iets waar ik heel blij van word mijn missie, mijn passie geen idee hoe ik het moet noemen maar dat! Dat gevoel van binnen dat je weet dat dit het is!! Alignment, in lijn zijn met jezelf – geef het een naam, het maakt eigenlijk ook niet uit – het is een gevoel en woorden zijn slechts een tool om dit uit te kunnen spreken.


Mijn missie is om anderen te laten inzien dat je altijd een keuze hebt, jij bent de belangrijkste persoon die er is en je hebt altijd een keuze hoe je omgaat met een situatie, je gedachten, gevoelens en emoties. Zodat jij bewust in het leven staat en kiest voor wat jij echt wilt, het is tenslotte jou leven en van niemand anders💛! Het is zó simpel en tegelijkertijd zó moeilijk!!!


En waar zat mijn blokkade dan? Nou, in het uitspreken dat ik anderen hierbij kan helpen en waarom durfde ik dat niet? Ik heb meer dan genoeg eigen ervaringen hierin😉, ik heb de kennis en tools maar ja, als je dit zo uitspreekt dan kunnen anderen hier iets van vinden natuurlijk…..bewijs maar dat je dit kunt! Dat was mijn blokkade! En door een super waardevolle meeting met ondernemers coach Sylvia Bouwer en de mensen in het traject wat ik volg kwam ik tot inzicht waarom ik dit zo lastig vindt.
Ik werk met energie en dit is niet tastbaar! Bewijs maar eens aan anderen dat dit werkt. Bars®, aura’s, chakra’s, magnetiseren – alles gebaseerd op het werken met energie en energiestromen en mensen ‘moeten’ hier voor openstaan.

Dit was zo’n eyeopener!!!! Onze business heet niet voor niks Access2Energy! Wij combineren levenservaring met NLP en het werken met energieën, spiritualiteit, weten dat er meer is dan wat we waarnemen en hoe dit staat in verhouding met blokkades die zich in ‘je lichaam’ vastzetten. Alles is energie.


Dussss dat! Intens dankbaar voor dit mooie inzicht, ik voelde dat ik dit mocht delen als onderdeel van mijn proces en wie weet help ik zo ook nog anderen want ik ben vast niet de enige die hier tegen aanloopt 😉.
Nu lekker naar buiten voor een wandeling aan het water met de hond, gewoon even luisteren naar de vogeltjes en aarden! 🙏

Fijne zaterdag! 💛


#nietovernadenkengewoonopplaatsendrukken #kwetsbaarheid #inzicht #delen #vertrouwen #allesisenergie #dankbaar #spiritualiteit

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat