Meteen naar de inhoud

Als holistisch therapeut behandel ik vrouwen vanuit een holistische benadering, waarbij lichaam, geest en ziel als één geheel worden beschouwd. Ik kijk niet alleen naar specifieke symptomen, maar naar de totale gezondheidstoestand van een persoon. Ik begrijp dat fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele aspecten nauw met elkaar verbonden zijn en invloed hebben op jouw welzijn!  Met liefdevolle intentie stimuleer ik het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Mijn doel is om jou te ondersteunen bij het herstellen van balans op alle niveaus, zodat je weer in harmonie kunt leven. Ik luister naar je verhaal, ontdek de onderliggende oorzaken van je klachten en ontwikkel een persoonlijk behandelplan dat gericht is op het herstel van de balans in je leven.

Naast het behandelen van specifieke klachten, help ik je ook graag bij het ontwikkelen van bewustzijn en zelfinzicht. Samen zullen we ontdekken hoe je liefdevol kunt kiezen voor jezelf en voor datgene waar jij blij van wordt en van gaat stralen. Ik moedig je aan om met liefde en compassie voor jezelf te zorgen, zodat je weer in verbinding komt met je innerlijke kracht en je jouw leven gaat leven!

 Tarief holistische losse behandeling: €49,- (1 uur) 

Tarief holistisch traject: deze is afhankelijk van hoeveel behandelingen we inplannen, tijdens een gratis kennismakingsgesprek komt hier meer duidelijkheid over. Gemiddeld heeft een traject 3 tot 6 behandelingen. 

Tarief holistische wandelsessie: €75,- (anderhalf uur)

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van diverse effectieve tools en technieken om jou te ondersteunen op je holistische reis naar welzijn. Enkele van de tools die ik inzet zijn:

 • NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren): Met NLP help ik je bewust te worden van niet-helpende gedachten en overtuigingen die je belemmeren om te kiezen voor wat je echt wilt. Samen zetten we deze om in helpende gedachten die je energie geven en je blij maken.
 • Reiki: Tijdens een Reiki-behandeling wordt de Universele levensenergie doorgegeven via zachte aanrakingen op het lichaam. Dit helpt je zelfhelend vermogen te activeren en werkt op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Het brengt balans, ontspanning, innerlijke rust, positiviteit en meer energie (dit kan ook op afstand).
 • Aura-Chakra healing: Door middel van aura- en chakra healing brengen we je energiecentra in balans. Dit heeft een positieve invloed op je algehele welzijn en zelfvertrouwen. Ik maak hierbij mogelijk gebruik van pendel en chakra healing wand.
 • Numerologie: Ik help je de betekenis en lessen achter je naam en geboortedatum te ontdekken. Numerologie geeft inzicht in je levensopdrachten en ondersteunt je bij persoonlijke groei en bewustwording.
 • Wandelcoaching: Door samen in beweging te komen in de natuur, krijg je vaak meer helderheid en overzicht in bepaalde situaties. Dit creëert ruimte in je hoofd en brengt innerlijke rust, zodat je beter kunt voelen wat van jou is en wat je kunt loslaten.
 • Sedona-methode: Deze methode richt zich op het loslaten van oude patronen, pijn en niet-helpende emoties op emotioneel niveau.
 • EFT (Emotional Freedom Techniques): Door specifieke punten op de hoofdmeridianen te kloppen, helpt EFT bij het verminderen van fysieke en emotionele klachten.
 • Klankschalen: De helende klanken van klankschalen hebben een positief effect op alle niveaus, waaronder fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.
 • Kaartlegging: Ik maak gebruik van Lenormandkaarten of orakelkaarten om inzichten te verkrijgen en je te begeleiden op je pad.
 • Massage: tijdens deze bijzondere behandeling combineer ik de technieken van Shiatsu Gezichtsmassage en de helende kracht van Reiki om een diepe ontspanning en energetische balans te bevorderen.
 • Pendel: Met behulp van een pendel kan ik inzicht verkrijgen en antwoorden vinden op specifieke vragen.
 • Schaalwandelen: We brengen jouw gewenste situatie dichter bij het heden, zodat je helderheid krijgt over waar je naartoe wilt en wat je wilt bereiken.

Elke behandeling sluit ik af met mijn Koshi, dit is een instrument met een zachte, rustgevende klank die zorgt voor ontspanning, geborgenheid en innerlijke rust. De klanken van de Koshi hebben een helende werking op verschillende niveaus, waaronder fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Door de klanken van de Koshi te ervaren, kunnen blokkades worden opgeheven en kan er meer harmonie en balans worden gecreëerd in jezelf.

Met deze diverse tools en technieken creëren we een holistische benadering die jou ondersteunt op alle niveaus van je wezen. Samen werken we aan jouw welzijn, groei en transformatie

WhatsApp chat