Ga naar de inhoud

Als holistisch therapeut kijk ik niet alleen naar losse klachten, maar naar het geheel van jou als persoon. Ik probeer te begrijpen hoe alle aspecten van jouw leven samenwerken en elkaar beïnvloeden, zo kunnen we beter de oorzaken van je klachten bekijken en hiermee aan de slag gaan. 

De 5 niveaus, die sterk met elkaar verbonden zijn, zijn: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ik kan het het beste uitleggen in een simpel voorbeeld: wanneer je bv stress ervaart, ben je daar in gedachten mee bezig (mentaal). Je voelt je misschien onrustig (emotioneel) en krijgt last van je schouders of hoofdpijn (fysiek). Doordat de spanning aanhoudt ben je moe (energetisch) en je vraagt je misschien af waarom dit gebeurd en waar het vandaan komt (spiritueel).

Voel jij nu dat je op een bepaald gebied in je leven uit balans bent en zou je dit graag willen aanpakken? Neem dan contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden. 

 Tarief losse behandeling: €55,-

Tarief  traject: deze is afhankelijk van hoeveel behandelingen we inplannen, tijdens een gratis kennismakingsgesprek komt hier meer duidelijkheid over. Gemiddeld heeft een traject 3 tot 6 behandelingen.

WhatsApp chat