Ga naar de inhoud

De sessies die ik zelf heb mogen ervaren zijn geweldig en soms intens maar steeds meer voel ik wat het met me doet op de lange termijn! 

1 van de dingen die ik steeds meer merk is dat ik dichterbij mezelf kom te staan. Waar ik eerst vaak zoekende was uit onzekerheid en vooral ook kijkend naar anderen – hoe doen zij het, hoe gedragen zij zich etc merk ik nu dat ik steeds vaker kijk/voel en mezelf de vraag stel….hoe zou ik het doen of willen en dan handel ik vanuit daar  voor anderen is dit misschien ‘normaal’ maar voor mij is dit echt nieuw en voelt zo gaaf en vooral heel fijn.

En misschien is het voor jou ook niet ‘normaal’ en zou jij ook graag willen handelen vanuit jezelf…..ik snap je echt en weetje, vaak ben je je er niet eens bewust van  totdat je dus voelt hé ik vergelijk mezelf niet meer met die ander, ik doe het op mijn manier en daardoor voel ik me heel zelfverzekerd!

Kundalini is je eigen levensenergie die je weer gaat laten stromen, vanuit je eerste chakra langs je ruggengraat omhoog…..en nee, dit gebeurt niet in 1x en dat is maar goed ook  stapje voor stapje, steeds een lager dieper worden er dingen ‘aangepakt’! Dit is zo krachtig, zo mooi en bijzonder!

Ik kan er nog veel meer over vertellen vanuit mijn enthousiasme over wat het met mij gedaan heeft maar misschien moet je het gewoon zelf eens een kans geven.

Wat is het in het kort?

De term kundalini betekent letterlijk ‘opgerold’, waarbij het symbool staat voor een opgerolde slang. Deze slang staat voor onze levensenergie, onze oerkracht, en bevindt zich aan de basis van onze wervelkolom, in het eerste chakra. Hoewel altijd aanwezig, is deze energie vaak sluimerend. Je kunt deze energie op verschillende manieren activeren en o.a. door een kundalini-sessie geef je jezelf op een diep niveau toestemming voor het ontwaken van jouw levensenergie.

Tijdens een kundalini-sessie lig je ontspannen op een yogamat terwijl er krachtige muziek wordt afgespeeld. Ik werk energetisch en het kan zijn dat ik je aanraak op bepaalde punten op je lichaam (dit altijd in overleg of je hier oké mee bent).

Door je volledig over te geven aan het proces ervaar je hoe levensenergie langs je chakra’s en meridianen stroomt. Je kunt verschillende dingen ervaren zoals bv het voelen van de energie die door je heen stroomt, het zien van beelden, het maken van astrale reizen, het voelen van vreugde, boosheid of verdriet. Het kan ook zijn dat je lichaam begint te trillen, dat je armen en benen bewegen of zelfs dat je begint te dansen (dat heb ik zelf een keer ervaren) maar als dit niet gebeurd wil er niet zeggen dat er niks gebeurd – Overgave is het kernwoord in een kundalini-sessie. Weet dat er niks geforceerd kan worden, jouw energie laat alleen toe wat je op dat moment aankan.

Een sessie kan helpen bij het loslaten van beperkende overtuigingen, bij emotionele blokkades en trauma’s, het brengt je vaak dichterbij jezelf, je voelt meer innerlijke rust en meer zelfvertrouwen waardoor je keuzes gaat maken van uit je hart (je intuïtie volgt)

Iedereen kan zich overgeven aan deze levensenergie en weet dat ongeveer 20% op de mat gebeurt en de rest in je dagelijks leven. Om dit proces te verdiepen, is het aan te raden om in het begin regelmatig sessies te volgen. Na zo’n 3 tot 5 sessies blijft de activatie over het algemeen aanwezig.

Uit ervaring weet ik dat 1 sessie al heel veel met je kan doen! Ook weet ik uit ervaring dat elke sessie weer anders is en je steeds een diepere laag ‘aanraakt’. Wil jij graag gelijk all-in voor een mooie diepe transformatie dan is een traject dé manier om dit te doen! Het traject bestaat uit 6 sessies en we bekijken per sessie even hoeveel tijd er tussen zal zitten. Soms is het goed om gelijk door te pakken bv de week erna en soms is het goed er juist even wat tijd tussen te laten zodat het kan integreren. Dit zal dus zijn op afstemming.

Tarief traject: €597,-

Ik werk op vrijdag in mijn praktijk. De tijden zijn 10:00 uur / 14:00 uur of 19:00 uur. (Een sessie duurt 2 tot 2.5 uur)


Gratis kennismakingsgesprek