Ga naar de inhoud

Wat is een systemisch werk?

Stel je voor dat je in een grote kamer vol puzzelstukjes staat. Elk stukje vertegenwoordigt een deel van je leven: je familie, je werk, je vrienden, enzovoort. Systemisch werk is als het leggen van die puzzel, maar dan op een dieper niveau. Het gaat niet alleen om het kijken naar de stukjes zelf, maar ook naar hoe ze samen passen en welke verborgen connecties er zijn. Door deze verbindingen te ontdekken, kunnen we begrijpen waarom bepaalde dingen in ons leven misschien niet helemaal lekker lopen. Het is een soort speurtocht naar de onzichtbare krachten die ons beïnvloeden, en dat kan behoorlijk eye-opener zijn!

Ben je op zoek naar diepgaand zelfinzicht en wil je beter begrijpen welke patronen jouw leven beïnvloeden? Verlang je naar innerlijke vrijheid en wil je loskomen van verstrikkingen met familieleden of andere personen, patronen doorbreken over belemmerende overtuigingen loslaten? Voel je dat het tijd is om jouw eigen plek weer vol vertrouwen in te nemen? Dan is een opstelling dé sleutel tot persoonlijke groei en transformatie die je zoekt! Door deel te nemen aan een opstelling krijg je de mogelijkheid om op een dieper niveau inzicht te krijgen in de dynamieken en verborgen patronen die jouw leven beïnvloeden. Je zult ontdekken hoe je familiegeschiedenis en relaties jouw gedrag en keuzes vormen. Deze bewustwording biedt de kans om oude emotionele bagage los te laten en beperkende overtuigingen te doorbreken.

Tijdens een opstelling worden de onderliggende dynamieken zichtbaar gemaakt door het fysiek opstellen van representanten voor jou, familieleden en andere betrokkenen of dingen. Dit proces brengt vaak verrassende inzichten en helende verschuivingen teweeg. Door de verstrikkingen te ontrafelen en jouw eigen plek weer in te nemen, creëer je ruimte voor persoonlijke groei, harmonieuze relaties en een dieper gevoel van verbondenheid. Gun jezelf deze waardevolle ervaring en maak gebruik van de kracht van opstellingen om jouw leven te transformeren. Ontdek nieuwe perspectieven, doorbreek belemmerende patronen en kom tot een diepere acceptatie van jezelf en anderen. Stap met vertrouwen in jouw eigen kracht en neem de regie over jouw levenspad.

Ben jij nieuwsgierig naar wat een opstelling voor jou zou kunnen betekenen? 
 

Waar en wanneer is de eerst volgende keer?

  • Datum: nieuwe datum volgt, wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur me dan even een berichtje!
  • Tijd: 
  • Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 12 personen
  • Kosten: €25
  • Locatie: Provincialeweg 47, Veldhoven
 
Koffie en thee is inbegrepen!

Wil jij graag meedoen? Stuur me dan even een berichtje (via het contactformulier of via de whatsapp knop rechts onderin) en ik zet je op de lijst! Enne mocht deze keer al vol zijn dan zal ik je dat laten weten en je benaderen zodra er een nieuwe datum bekend is!

WhatsApp chat