Ga naar de inhoud

De Deense meditatiemeester Ole Gabrielsen heeft via zijn meditaties hele mooie aanvullende (Reiki) energiestromen mogen ontvangen, waaronder Gold Reiki. 

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieën en staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om je te beschermen tegen ongewenste energieën. 

Als je Reiki geeft kun je de Gold Reiki gebruiken bij een behandeling maar je kunt deze energie ook heel goed los gebruiken. Een Gold Reiki behandeling is een korte behandeling van ongeveer 3 tot 5 minuten en je kunt dit toepassen op anderen (fysiek en online) of jezelf verwennen met deze fijne gouden energie.

Gold Reiki werkt ook heel goed bij kinderen. Vooral kinderen die energetisch uit balans zijn, gevoelig zijn en hierdoor angsten en stress hebben. Ook voor kinderen met bv een diagnose ADHD of autisme hebben baat bij Gold Reiki. De energie zorgt voor ontspanning en geeft ze rust. Ook dieren reageren heel goed op deze transformerende energie.

Gold Reiki is een hele fijne, rustgevende energie die helpt om meer rust te creëren in je hoofd. Het buigt negativiteit en angst om in licht en vreugde. 

Terugkoppelingen die heb mogen ontvangen:⁠

– Ik voelde me zo ontspannen, rustig, vol energie en de kaart die raakt me echt.
– Dankjewel voor deze bijzondere ervaring, ik geniet nog even na!
– Wat mooi! Ik voelde de energie echt stromen, wat bijzonder dat dat zo op afstand kan! Dankjewel ook voor de mooie kaart. 

Gold Reiki op afstand (15 minuten, inclusief orakelkaart): €7,50


Klik hier voor meer informatie of het inplannen van een afspraak

Gold Reiki inwijding

Zelf een Gold Reiki inwijding ontvangen? Dat kan! Je kunt dan deze mooie energie aan jezelf en aan anderen geven. Meer informatie hierover vindt je op de pagina Gold Reiki inwijding