Ga naar de inhoud

Gold Reiki inwijding

De Deense meditatiemeester Ole Gabrielsen heeft via zijn meditaties hele mooie aanvullende (Reiki) energiestromen mogen ontvangen, waaronder Gold Reiki. 

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieën en staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om je te beschermen tegen ongewenste energieën. 

Als je Reiki geeft kun je de Gold Reiki gebruiken bij een behandeling maar je kunt deze energie ook heel goed los gebruiken. Een Gold Reiki behandeling is een korte behandeling van ongeveer 3 tot 5 minuten en je kunt dit toepassen op anderen (fysiek en online) of jezelf verwennen met deze fijne gouden energie.

Gold Reiki werkt ook heel goed bij kinderen. Vooral kinderen die energetisch uit balans zijn, gevoelig zijn en hierdoor angsten en stress hebben. Ook voor kinderen met bv een diagnose ADHD of autisme hebben baat bij Gold Reiki. De energie zorgt voor ontspanning en geeft ze rust. Ook dieren reageren heel goed op deze transformerende energie.

Gold Reiki is een hele fijne, rustgevende energie die helpt om meer rust te creëren in je hoofd. Het buigt negativiteit en angst om in licht en vreugde. 

Hoe gaat het in zijn werk?

In principe kan iedereen ingewijd worden in Gold Reiki, wel is het fijn als je al bekend bent met het werken met energie bijvoorbeeld je Reiki 1 hebt behaald of al gewerkt hebt met een soort vergelijkbare energie.

Er zijn 3 inwijdingen en tussen de inwijdingen zit gemiddeld 3 tot 5 dagen. Dit is afhankelijk van wat jezelf aan kant – wat goed voelt voor jouw. 

Na de 1e inwijding (level 1) krijg je de sterke zuiverende werking van het edelmetaal goud als energie tot je beschikking en mag je beginnen met het geven van behandelingen. Je kunt jezelf, anderen, dieren, planten en voorwerpen ook energie geven op afstand.

Tijdens de 2e  inwijding (level 2) wordt je energie verder verhoogd, zodat de behandelingen nog krachtiger zullen zijn.

Tijdens de 3e inwijding wordt de energie nog een keer verhoogd en daarna mag je ook anderen inwijden.

Je Gold Reiki certificaat ontvang je na afloop van de 3e inwijding.

Tarief

Gold Reiki inwijding (binnen 3 dagen na ontvangst van je betaling zet ik de energie in een Chi-Ball voor je klaar en ontvang je een mail met een handleiding en de sleutelzin voor het downloaden van de energie): €35

WhatsApp chat