Ga naar de inhoud

 

De vlinder staat symbool voor transformatie maar ook voor vrijheid, vreugde, creativiteit, harmonie en liefde!

Een vlindermassage, ook bekend als een shiatsu-vlindermassage, is een zachte en rustgevende vorm van shiatsu-massage. Bij deze massagevorm worden lichte aanrakingen gebruikt om een gevoel van diepe ontspanning en harmonie te bevorderen.

Tijdens de vlindermassage worden de handen van de therapeut als vlindervleugels over de rug bewogen. Deze zachte aanrakingen stimuleren de energiestroom en nodigen het lichaam uit om spanning los te laten en in een staat van diepe ontspanning te komen.

De vlindermassage kan helpen om stress te verminderen, de bloedcirculatie te bevorderen, het immuunsysteem te versterken en een gevoel van welzijn te creëren. Het is een kalmerende en verzachtende ervaring die het lichaam en de geest in balans brengt.

Als voorbereiding op de vlindermassage zorg ik er eerst voor dat je helemaal ontspannen bent, door diverse technieken help ik je het denken los te laten en zorg ik voor aarding en vertrouwen. Het fijnste is om dit zonder kleding aan te doen, maar is niet perse nodig. Wel vraag ik je dan om makkelijke kleding aan te trekken zodat ik je onderarmen en benen bloot kan maken om deze te zacht te masseren. 

Daarna start ik met de vlindermassage. Je ligt op de behandeltafel op je buik met een ontbloot bovenlijf. Doormiddel van een zachte steeds herhalende beweging over de wervelkolom en over de 2 lijnen naast de wervelkolom (de blaasmeridiaan) worden de zenuwen, organen en spieren gestimuleerd. Dit brengt de energie weer in beweging waardoor blokkades en spanningen kunnen worden losgelaten, ik maak hierbij gebruik van een neutrale olie.

Tarief: €45 voor 45 minuten 


Ik wil graag een massage inplannen