Meteen naar de inhoud

 

De vlinder staat symbool voor transformatie maar ook voor vrijheid, vreugde, creativiteit, harmonie en liefde!

Alles is energie en als er blokkades in je energiesysteem ontstaan dan kun je dat op alle niveaus merken. Fysiek (ziek zijn), emotioneel (sneller geïrriteerd), mentaal (negatieve gedachten), energetisch (weinig energie), spiritueel (de zin van het bestaan).

Het is een diep ontspannende massage waarbij je je even helemaal mag overgeven aan het moment. Waarschijnlijk ervaar je rust en vermindering van stress, spierspanningen worden losgelaten en hoe fijn is het om uiteindelijk meer balans te voelen tussen je gevoel en verstand, tussen lichaam en geest!

Als voorbereiding op de vlindermassage zorg ik er eerst voor dat je helemaal ontspannen bent, door diverse technieken help ik je het denken los te laten en zorg ik voor aarding en vertrouwen. Het fijnste is om dit zonder kleding aan te doen, maar is niet perse nodig. Wel vraag ik je dan om makkelijke kleding aan te trekken zodat ik je onderarmen en benen bloot kan maken om deze te zacht te masseren. 

Daarna start ik met de vlindermassage, je ligt op de behandeltafel op je buik met een ontbloot bovenlijf. Doormiddel van een  zachte steeds herhalende beweging over de wervelkolom en over de 2 lijnen naast de wervelkolom (de blaasmeridiaan) worden de zenuwen, organen en spieren gestimuleerd. Dit  brengt de energie weer in beweging waardoor blokkades en spanningen kunnen worden los gelaten, ik maak hierbij gebruik van een neutrale olie. 

Tarief: €49 voor een uur! 

WhatsApp chat