Ga naar de inhoud

Vrouwen begeleiden om weer in hun eigen kracht te gaan staan, te durven kiezen voor zichzelf (zonder schuldgevoel) dat is mijn missie! Dit ritueel is hier een mooie bijdrage aan, het wordt al jaren doorgegeven van vrouw op vrouw en is erg krachtig! Het zet je terug in je eigen vrouwelijke krachtige energie, het zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen en je eigenwaarde weer gaat stromen!

rose-g0139a394f_1920-1024x575

 

The Womb is not a place to stor fear and pain, the Womb is a place to create and give birth to life.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen, de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. 

Vaak dragen we (bewust of onbewust) verdriet en pijn met ons mee van onze moeders, grootmoeders of zelfs uit vorige levens. Nu is het moment dat jij gaat kiezen voor wat jij graag wilt, je mag je herinneren wie jij werkelijk bent – je wijsheid, je stralende energie, je vrouwelijke kracht, je liefdevolle en zachte energie – alles mag er zijn en gezien worden!

Wil jij weer in je eigen kracht gaan staan? Gun jezelf dan dit mooie cadeau! 

Bij voldoende aanmeldingen organiseer ik een bijeenkomst met maximaal 3 vrouwen, wil jij hier graag bij zijn? Stuur me dan een berichtje en ik laat je weten wanneer de eerst volgende is. 

Prijs: €44,-  (duur: ongeveer 2 tot 2,5 uur)

De Rite of the Womb is de 13e rite van Munay-Ki en is afkomstig uit Zuid-Amerika, hieronder een mooie filmpje. 

WhatsApp chat