Ga naar de inhoud

Reiki is een Japanse energetische geneeswijze die werkt met de universele levensenergie. Het woord “Reiki” betekent “spirituele energie” of “universele levenskracht”. Bij Reiki wordt deze energie via de handen van de therapeut doorgegeven aan de ontvanger.

Door middel van zachte aanrakingen of het plaatsen van de handen op specifieke plekken van het lichaam, stroomt de helende energie naar waar het nodig is. Reiki werkt op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel niveau. Het kan blokkades in het energieveld opheffen, de levenskracht stimuleren en het zelfhelend vermogen van het lichaam activeren.

Reiki helpt bij het herstellen van de balans in het lichaam en het bevorderen van een diepe ontspanning. Het kan fysieke pijn verlichten, stress verminderen, emoties in evenwicht brengen en de geest tot rust brengen. Reiki ondersteunt ook het proces van innerlijke groei, bewustwording en spirituele ontwikkeling.

Door regelmatige Reiki-behandelingen kun je een gevoel van welzijn, harmonie en innerlijke rust ervaren. Het opent de deur naar zelfgenezing, helpt je om in contact te komen met je innerlijke kracht en bevordert een gevoel van verbondenheid met jezelf en het grotere geheel.

Reiki is een mooie aanvulling op andere vormen van therapie en kan worden ingezet als een ondersteunende en helende kracht op je levenspad. Het kan je helpen om op een dieper niveau te genezen, te groeien en te bloeien.

 • 30 minuten: €25,-
 • 60 minuten: €45,
 • 3 behandelingen: €120,-

Wanneer kun je Reiki inzetten?

Fysiek niveau:

 • Reiki kan helpen bij het verminderen van fysieke pijn, zoals hoofdpijn, spierpijn en gewrichtspijn.
 • Het kan de doorbloeding stimuleren en de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam ondersteunen.
 • Reiki kan ontspanning bevorderen, de spierspanning verminderen en het zenuwstelsel kalmeren.

Emotioneel niveau:

 • Reiki kan helpen bij het loslaten van onderdrukte emoties en het verminderen van stress, angst en depressie.
 • Het kan een gevoel van rust, vrede en innerlijke balans bevorderen.
 • Reiki kan bijdragen aan het vergroten van zelfvertrouwen, eigenwaarde en het ontwikkelen van emotionele veerkracht.

Mentaal niveau:

 • Reiki kan ondersteuning bieden bij het verminderen van mentale spanning, piekeren en negatieve gedachtenpatronen.
 • Het kan helderheid en focus bevorderen, waardoor het gemakkelijker wordt om beslissingen te nemen en doelen te bereiken.
 • Reiki kan helpen bij het loslaten van beperkende overtuigingen en het ontwikkelen van positieve denkpatronen.

Energetisch niveau:

 • Reiki werkt direct op het energetische niveau door de doorstroming van levensenergie in het lichaam te bevorderen.
 • Het kan geblokkeerde energie opheffen en de energiecentra, zoals de chakra’s, in balans brengen.
 • Reiki kan de energetische verbinding tussen verschillende lagen van het lichaam herstellen, waardoor een harmonieuze stroom van energie mogelijk wordt.
 • Het kan de aura reinigen en versterken, waardoor je je energetisch beschermd en in evenwicht voelt.

Spiritueel niveau:

 • Reiki kan bijdragen aan een diepere verbinding met jezelf, anderen en de wereld om je heen.
 • Het kan het bewustzijn vergroten en spirituele groei en ontwikkeling ondersteunen.
 • Reiki kan helpen bij het vinden van innerlijke rust, het ontdekken van je levensdoel en het bevorderen van een gevoel van zingeving.

Het holistische karakter van Reiki betekent dat het niet alleen op één niveau werkt, maar op alle niveaus tegelijkertijd. Het helpt om een evenwichtige, harmonieuze staat van welzijn te bevorderen waarin lichaam, geest en ziel in harmonie zijn.


Ik wil graag een Reiki behandeling inplannen

Terugkoppelingen die heb mogen ontvangen:⁠

– Je handen voelde op sommige plekken echt heel warm aan⁠
– Ik voelde de energie door mijn lijf heen stromen⁠
– Ik ben echt helemaal ontspannen⁠
– Ik heb heel goed geslapen vannacht⁠
– De aanrakingen voelde voor mij als ankerpunten waardoor ik elke keer weer even bewust werd van mijn lichaam wat heel fijn was.

Reiki op afstand

Het voordeel van Reiki op afstand is dat je lekker thuis in je eigen omgeving kunt blijven, verder heb je alle voordelen van een fysieke Reiki behandeling!⁠ Dus heb je het bv te druk om thuis anderhalf uur weg te gaan maar lukt het wel een half uurtje me-time in te plannen? Of voel je je onrustig, gespannen of heb je andere klachten en zou je wel Reiki (universele levensenergie) kunnen gebruiken ook dan is Reiki op afstand ideaal voor jou! ⁠

30 minuten: €20,- (inclusief een terugkoppeling wat ik ervaren heb en een orakelkaart met een mooie boodschap voor jou)

Reiki in combinatie met het uitpendelen van je chakra’s

 • Minder bezig zijn met willen voldoen aan de verwachting van anderen
 • vaker kiezen voor wat je eigenlijk zou willen…(zonder je schuldig of egoïstisch te voelen 😉) – 
 • meer balans in je leven…(wat kost energie en waar krijg je energie van) Met andere woorden: zou jij niet heel graag gewoon je leven leven zoals jij dat graag wilt? 

 

Door het pendelen van de chakra’s kan ik goed achterhalen welke chakra in-balans (wat lukt al heel goed) en welke uit-balans is (wat vind je nog lastig) Vanuit hier behandel ik de chakra’s met reiki om deze terug in balans te brengen, zodat de energie er weer goed doorheen kan stromen!! Aansluiten bespreken we welke chakra het meeste aandacht nodig had en kun je hier zelf (als je wilt ) verder mee aan de slag! 

60 minuten: €49

Deze kan ik ook op afstand geven, 40 minuten voor €25 (inclusief een terugkoppeling wat ik ervaren heb en een orakelkaart met een mooie boodschap voor jou)

 En mocht je nu denken, chakra’s wat zijn dat? Stuur me dan even een berichtje en ik geef je wat meer informatie hierover!Ik wil graag een Reiki behandeling inplannen