Meteen naar de inhoud

Terwijl je dit nu leest ben je je er misschien niet eens van bewust maar toch is het zo dat er in de loop van je leven blokkades zijn ontstaan in de energiebanen van je lichaam. Denk aan de heftige gebeurtenissen, stress, emoties die je hebt ervaren, dit zijn allemaal oorzaken van die blokkades.

Doordat de energie niet meer goed stroomt kan het zomaar zijn dat je je heel moe voelt, je niet lekker in je vel zit, je je onzeker voelt, onrustig, angstig misschien wel veel piekert of zelfs lichamelijke klachten zoals bv. hoofdpijn, rugpijn, last van je nek en (daardoor) slecht slaapt.

Reiki is het Japanse woord voor Universele levensenergie en tijdens een Reiki-behandeling wordt deze levensenergie, door zachte aanrakingen van de handen op het lichaam, doorgegeven naar de plekken waar het nodig is. Ook ondersteunt het het zelfhelend vermogen en het werkt op zowel fysiek, mentaal als spiritueel niveau.

Meer balans in je lichaam kan zorgen voor ontspanning, beter slapen, innerlijke rust, goede concentratie, positiviteit, meer energie, vertrouwen op je intuitie en daardoor je hart durven volgen.

Hoe zou het zijn als je omgeving tegen jou zou zeggen: je straalt zoveel meer rust en zelfvertrouwen uit dan eerst hoe komt dat toch? En dan zeg jij: Reiki

Maar! Ben jij gewoon op zoek naar me-time, een momentje van rust en ontspanning voor jezelf? Ook dan is Reiki écht heerlijk! Even weg van alles, rustig muziekje (als je dat fijn vindt), niks moet – gewoon jij en jezelf. Oké en mij dan, want het is wel handig als er iemand is om deze heerlijke levensenergie door te geven 😉

Tarief losse behandeling: €44,- (60 minuten)

Tarief 3 behandelingen: €99,-

Terugkoppelingen die heb mogen ontvangen:⁠

– Je handen voelde op sommige plekken echt heel warm aan⁠
– Ik voelde de energie door mijn lijf heen stromen⁠
– Ik ben echt helemaal ontspannen⁠
– Ik heb heel goed geslapen vannacht⁠
– De aanrakingen voelde voor mij als ankerpunten waardoor ik elke keer weer even bewust werd van mijn lichaam wat heel fijn was.

Reiki op afstand

Het voordeel van Reiki op afstand is dat je lekker thuis in je eigen omgeving kunt blijven, verder heb je alle voordelen van een fysieke Reiki behandeling!⁠ Dus heb je het bv te druk om thuis anderhalf uur weg te gaan maar lukt het wel een half uurtje me-time in te plannen? Of voel je je onrustig, gespannen of heb je andere klachten en zou je wel Reiki (universele levensenergie) kunnen gebruiken ook dan is Reiki op afstand ideaal voor jou! ⁠

Tarief: €22 (30 minuten, inclusief een terugkoppeling wat ik ervaren heb en een orakelkaart met een mooie boodschap voor jou)

Gold Reiki

De Deense meditatiemeester Ole Gabrielsen heeft via zijn meditaties hele mooie aanvullende (Reiki) energiestromen mogen ontvangen, waaronder Gold Reiki. 

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieën en staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om je te beschermen tegen ongewenste energieën. 

Als je Reiki geeft kun je de Gold Reiki gebruiken bij een behandeling maar je kunt deze energie ook heel goed los gebruiken. Een Gold Reiki behandeling is een korte behandeling van ongeveer 3 tot 5 minuten en je kunt dit toepassen op anderen (fysiek en online) of jezelf verwennen met deze fijne gouden energie.

Gold Reiki werkt ook heel goed bij kinderen. Vooral kinderen die energetisch uit balans zijn, gevoelig zijn en hierdoor angsten en stress hebben. Ook voor kinderen met bv een diagnose ADHD of autisme hebben baat bij Gold Reiki. De energie zorgt voor ontspanning en geeft ze rust. Ook dieren reageren heel goed op deze transformerende energie.

Gold Reiki is een hele fijne, rustgevende energie die helpt om meer rust te creëren in je hoofd. Het buigt negativiteit en angst om in licht en vreugde. 

Tarief: €11,-  (15 minuten, inclusief een terugkoppeling wat ik ervaren heb en een orakelkaart met een mooie boodschap voor jou inclusief orakelkaart) 

Gold Reiki Inwijding

Zelf een Gold Reiki inwijding ontvangen? Dat kan! Je kunt dan deze mooie energie aan jezelf en aan anderen geven.

In principe kan iedereen ingewijd worden in Gold Reiki, wel is het fijn als je al bekend bent met het werken met energie bijvoorbeeld je Reiki 1 hebt behaald of al gewerkt hebt met een soort vergelijkbare energie.

Er zijn 3 inwijdingen en tussen de inwijdingen zit gemiddeld 3 tot 5 dagen. Dit is afhankelijk van wat jezelf aan kant – wat goed voelt voor jou. 

Na de 1e inwijding (level 1) krijg je de sterke zuiverende werking van het edelmetaal goud als energie tot je beschikking en mag je beginnen met het geven van behandelingen. Je kunt jezelf, anderen, dieren, planten en voorwerpen ook energie geven op afstand.

Tijdens de 2e  inwijding (level 2) wordt je energie verder verhoogd, zodat de behandelingen nog krachtiger zullen zijn.

Tijdens de 3e inwijding wordt de energie nog een keer verhoogd en daarna mag je ook anderen inwijden.

Je Gold Reiki certificaat ontvang je na afloop van de 3e inwijding.

Tarief: €35,- (binnen 3 dagen na ontvangst van je betaling zet ik de energie in een Chi-Ball voor je klaar en ontvang je een mail met een handleiding en de sleutelzin voor het downloaden van de energie)

WhatsApp chat