Meteen naar de inhoud

Terwijl je dit nu leest ben je je er misschien niet eens van bewust maar toch is het zo dat er in de loop van je leven blokkades zijn ontstaan in de energiebanen van je lichaam. Denk aan de heftige gebeurtenissen, stress, emoties die je hebt ervaren, dit zijn allemaal oorzaken van die blokkades.

Doordat de energie niet meer goed stroomt kan het zomaar zijn dat je je heel moe voelt, je niet lekker in je vel zit, je je onzeker voelt, onrustig, angstig misschien wel veel piekert of zelfs lichamelijke klachten zoals bv. hoofdpijn, rugpijn, last van je nek en (daardoor) slecht slaapt.

Reiki is het Japanse woord voor Universele levensenergie en tijdens een Reiki-behandeling wordt deze levensenergie, door zachte aanrakingen van de handen op het lichaam, doorgegeven naar de plekken waar het nodig is. Ook ondersteunt het het zelfhelend vermogen en het werkt op zowel fysiek, mentaal als spiritueel niveau.

Meer balans in je lichaam kan zorgen voor ontspanning, beter slapen, innerlijke rust, goede concentratie, positiviteit, meer energie, vertrouwen op je intuitie en daardoor je hart durven volgen.

  • 30 minuten: €25,-
  • 60 minuten: €45,
  • 3 behandelingen: €120,-
 
 

Terugkoppelingen die heb mogen ontvangen:⁠

– Je handen voelde op sommige plekken echt heel warm aan⁠
– Ik voelde de energie door mijn lijf heen stromen⁠
– Ik ben echt helemaal ontspannen⁠
– Ik heb heel goed geslapen vannacht⁠
– De aanrakingen voelde voor mij als ankerpunten waardoor ik elke keer weer even bewust werd van mijn lichaam wat heel fijn was.

Reiki op afstand

Het voordeel van Reiki op afstand is dat je lekker thuis in je eigen omgeving kunt blijven, verder heb je alle voordelen van een fysieke Reiki behandeling!⁠ Dus heb je het bv te druk om thuis anderhalf uur weg te gaan maar lukt het wel een half uurtje me-time in te plannen? Of voel je je onrustig, gespannen of heb je andere klachten en zou je wel Reiki (universele levensenergie) kunnen gebruiken ook dan is Reiki op afstand ideaal voor jou! ⁠

30 minuten: €20,- (inclusief een terugkoppeling wat ik ervaren heb en een orakelkaart met een mooie boodschap voor jou)

WhatsApp chat