Ga naar de inhoud

Als je in balans bent, ervaar je ontspanning, energie en een goede gezondheid. Helaas komt dit vaak niet vanzelf. We voelen ons vaak moe, hebben weinig energie en zijn constant druk bezig, waardoor we vergeten om tijd voor onszelf te nemen en te ontspannen. Soms maken we keuzes waar we eigenlijk niet tevreden mee zijn, maar we hebben simpelweg geen tijd om hierover na te denken.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om af en toe bewust voor jezelf te kiezen en een moment van ‘me-time’ te creëren. Dit stelt je in staat om weer in contact te komen met jezelf, zodat je van daaruit kunt kiezen voor wat je werkelijk wilt en er ook voor anderen kunt zijn.

Tijdens een shiatsu massage hoef je even helemaal niets te doen. Je kunt gewoon gaan liggen in comfortabele kleding en de rest… mag je ontvangen! Het is een moment waarop je jezelf kunt laten verwennen en waarbij alle aandacht op jou gericht is.

Shiatsu gezichtsmassageis een ontspannende en verkwikkende behandeling waarbij specifieke drukpunten en technieken worden gebruikt op het gezicht, de nek en de hoofdhuid. Deze vorm van massage is gebaseerd op de principes van de traditionele Japanse geneeskunde.

Tijdens de massage worden zachte druk en ritmische bewegingen toegepast om de energiestromen in het gezicht en het hele lichaam te stimuleren en in balans te brengen. Dit kan helpen bij het verminderen van spanning, het loslaten van stress en het bevorderen van een diepe ontspanning.

Een shiatsu gezichtsmassage kan ook de doorbloeding verbeteren, de spieren in het gezicht ontspannen en de huidconditie verbeteren. Het kan bijdragen aan een gezonde teint, een stralende uitstraling en een algemeen gevoel van welzijn.

Naast de fysieke voordelen kan een shiatsu gezichtsmassage ook een kalmerend effect hebben op de geest en emoties. Het kan helpen om spanning los te laten, de geest tot rust te brengen en een gevoel van innerlijke balans te bevorderen.

Kortom, een shiatsu gezichtsmassage is een heerlijke behandeling die zowel fysieke als mentale ontspanning biedt. Het is een geweldige manier om jezelf te verwennen en je welzijn te bevorderen.

 •  30 minuten: €25,-

Shiatsu onderbeen en voetmassage, is een massage die zich richt op het ontspannen en balanceren van de energiestromen in de benen en voeten. Het is gebaseerd op de principes van de traditionele Japanse geneeskunde.

Tijdens de massage worden verschillende drukpunten en technieken toegepast op de onderbenen en voeten om de doorbloeding te stimuleren, spanning te verminderen en het energetische evenwicht te herstellen. Dit kan helpen bij het verlichten van pijn, het verminderen van zwelling en het bevorderen van een gevoel van diepe ontspanning.

Door de drukpunten en meridianen in de benen en voeten te behandelen, kan een shiatsu massage helpen om de natuurlijke balans van het lichaam te herstellen. Het kan bijdragen aan het verminderen van stress, het verhogen van de vitaliteit en het bevorderen van een algeheel gevoel van welzijn.

Daarnaast kan een shiatsu onderbeen en voet massage ook specifieke voetklachten verlichten, zoals voetpijn, hielspoor, vermoeide voeten en enkelpijn. Het kan de mobiliteit verbeteren, de spieren ontspannen en de voeten revitaliseren.

Kortom, een shiatsu onderbeen en voet massage is een heerlijke behandeling die zorgt voor ontspanning, verlichting van klachten en het herstel van de natuurlijke balans in de benen en voeten. Het is een geweldige manier om jezelf te verwennen en je voeten de aandacht en zorg te geven die ze verdi

 •  30 minuten: €25

Combinatie Shiatsu gezicht-, onderbeen en voetmassage, is een complete ervaring om lekker te ontspannen.

Tijdens de shiatsu gezichtsmassage worden drukpunten en technieken toegepast op het gezicht, de nek en de hoofdhuid om spanning en stress te verminderen. Dit helpt bij het bevorderen van een diepe ontspanning en een stralende uitstraling.

Tegelijkertijd richt de shiatsu onderbeen en voetmassage zich op het ontspannen en in balans brengen van de benen en voeten. Door drukpunten en technieken toe te passen, kunnen vermoeide voeten worden verlicht, de doorbloeding verbeterd en de algehele vitaliteit verhoogd.

De combinatie van deze massages biedt een holistische benadering waarbij zowel het gezicht als de onderbenen en voeten worden verzorgd. Het helpt niet alleen bij het verminderen van fysieke spanning en ongemak, maar ook bij het bevorderen van innerlijke rust en een gevoel van welzijn.

Samen vormen de shiatsu gezichtsmassage en de shiatsu onderbeen en voetmassage een uitgebalanceerde behandeling die zowel ontspanning als verkwikking biedt. Het is een heerlijke manier om zowel je gezicht als je benen en voeten te verwennen.

 •  60 minuten: €45 

Combinatie gezichtsmassage & reiki,

Tijdens deze bijzondere behandeling combineer ik de technieken van Shiatsu Gezichtsmassage en de helende kracht van Reiki om een diepe ontspanning en energetische balans te bevorderen.

De Shiatsu Gezichtsmassage richt zich op het stimuleren van de meridianen en drukpunten in het gezicht, de nek en de schouders. Met zorgvuldige en ritmische bewegingen van de handen en vingers, wordt spanning losgelaten, de doorbloeding gestimuleerd en worden blokkades in de energiestroom opgeheven. Dit helpt om de gezichtsspieren te ontspannen, de huid te revitaliseren en een algeheel gevoel van welzijn te bevorderen.

Tegelijkertijd wordt de helende kracht van Reiki toegepast. Reiki is een Japanse techniek waarbij levensenergie via de handen wordt doorgegeven om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Tijdens de behandeling gebruik ik mijn handen om zachte, liefdevolle energie naar specifieke gebieden van het gezicht en het lichaam te sturen. Deze helende energie werkt op fysiek, mentaal en spiritueel niveau en helpt om blokkades en spanningen op te lossen, de energie in balans te brengen en innerlijke rust te bevorderen.

De combinatie van Shiatsu Gezichtsmassage en Reiki creëert een diepe ontspanning, helpt stress en spanning los te laten en brengt de energie in het gezicht en het hele lichaam in harmonie. Het helpt ook om de huid te verjongen, de uitstraling te verbeteren en een gevoel van innerlijke rust en welzijn te bevorderen.

Laat jezelf onderdompelen in deze unieke en holistische ervaring van ontspanning, heling en vernieuwing met de krachtige combinatie van Shiatsu Gezichtsmassage, Reiki en edelstenen. Voel de energie stromen en herstel de balans in jouw wezen.

 • 60 minuten: €45,
 • 3 behandelingen: €120,-

Contra-indicaties (wanneer ik geen massage mag geven)

 • koorts
 • teveel pijn
 • extreme vermoeidheid
 • osteoporose
 • besmettelijke huidaandoeningen over het gehele lichaam (herpes, gordelroos)
 • bij (overmatig) gebruik van drugs, alcohol, antibiotica, bloedverdunners
 • zeer slechte algemene gezondheid
 • kanker / tumoren
 • algemene infecties
 • ernstige cardiovasculaire aandoeningen (trombose, aderontsteking)
 • zwangerschap (eerste 3 maanden)
WhatsApp chat