Ga naar de inhoud

De trilling van een klankschaal heeft een super krachtige en mooie werking op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel) De klank doordringt ons hele systeem tot op celniveau. Alle weefsels en organen, waaronder plaatsen waar blokkades zitten worden aangetrild en kunnen zo weer in balans gaan meetrillen met de rest van het lichaam. 

Hoe ziet een behandeling met een klankschaal eruit?

Na een kort gesprek om meer helderheid te krijgen waar je nu (nog) tegen aanloopt mag je, na het pakken van een kaart met een mooie boodschap die me mee kunt nemen in de behandeling, op de behandeltafel gaan liggen. Ik maak verbinding met mezelf en met jou en aansluitend ga ik de 7 chakra’s uitpendelen.

Wanneer je chakra’s niet in balans zijn, een chakra is bv te ver geopend of gesloten dan is er sprake van een blokkade en kan de energie niet goed doorstromen. Elke chakra heeft een eigen kleur en betekenis:

Na het uitpendelen van de chakra’s ga ik met de klankschaal rond de behandeltafel lopen en sla ik de schaal aan, hiermee kan ik o.a. de chakra’s reinigen en blokkades lostrillen. Ook kan het zijn dat ik de klankschaal even op je lichaam zet voor een diepere werking van de trillingen. Aansluiten ga ik verder met Reiki, deze universele energie geef ik door zachte aanrakingen van de handen op het lichaam, door naar de plekken waar het nodig is. Ook ondersteunt het het zelfhelend vermogen en het werkt op zowel fysiek, mentaal als spiritueel niveau. 

Vervolgens sluit ik de behandeling af met een koshi (element water), deze heeft een hele fijn zachte klank die zorgt voor rust, ontspanning en geborgenheid. Ik strijk je af, door van boven naar beneden langs de zijkant van je lichaam te gaan om de energie die is losgekomen in je aura af te voeren. Als laatste vul ik je aura nog met fijne energie, we bespreken samen even wat je ervaren hebt tijdens het drinken van een glaasje water. Het drinken van water na een behandeling is heel belangrijk om alle afvalstoffen te kunnen afvoeren!

Het is een super relaxte en ontspannen, je hoeft alleen maar lekker te gaan liggen in makkelijk zittende kleding en de rest….mag je ontvangen!

Wanneer zou je voor een klankschaalbehandeling kunnen kiezen? Bij

In bepaalde situaties is het niet aan te raden om een behandeling met een klankschaal te ondergaan denk hierbij bv aan traumatische ervaringen, trombose, epilepsie, metalen platen/schroeven na een operatie (als deze er lang in zitten dan kan het geen kwaad), pacemaker, hele erge angsten, zwangerschap <6 maanden of vers littekenweefsel. 

Tarief losse behandeling: €49,- (1 uur)

Tarief 3 behandelingen: €125,-


Ik wil graag een klankschaalbehandeling inplannen

Contra-indicaties (wanneer ik geen klankschaalbehandeling mag geven)