Ik wilde maar 1 ding en dat was erbij horen

Op mijn 7de verhuisde ik samen met mijn ouders en zusje van Apeldoorn naar Eindhoven. Ik kwam in een nieuwe klas en voor mijn gevoel heb ik er nooit bij gehoord, ik werd gepest en sommige meiden hadden al gauw door dat ik er alles voor deed om er maar bij te mogen horen, ze lieten me dan ook van alles voor ze doen – wat ik dan héél graag deed want tja, dan vonden ze me in ieder geval aardig én hoorde ik erbij. Deze periode heeft, ik kan gerust zeggen echt heel veel, invloed gehad op mijn leven. Met vriendinnen, met werk en met mijn huwelijk. Tot ongeveer mijn 35ste, toen was ik er klaar mee om het zo maar te zeggen. Ik ben me er bewust van geworden dat ik al die jaren vooral vanuit een slachtofferrol had geleefd en dat als ik het anders wilde, ik toch echt de enige was die dit kon veranderen.

Al voor mijn scheiding (die was in 2010) ben ik nog bewuster aan de slag gegaan met persoonlijke ontwikkeling: zelfvertrouwen, eigen keuzes durven maken, niet meer bezig zijn met wat anderen er van zouden vinden en vooral mezelf heel aardig vinden.

Je hebt gedachten, je bent ze niet en je hebt áltijd een keuze hoe je omgaat met een situatie. Jij bent verantwoordelijk voor jou leven en niemand anders. Jouw ziel heeft haar lessen te leren hier, luister naar je gevoel en durf te kiezen voor wat jij echt wil.

Mijn passie

Persoonlijke ontwikkeling, ik hou er van om te leren en mezelf steeds beter te leren kennen. Bewustwording en spiritualiteit, alignment doen wat past bij mij.

Mijn missie

is om andere vrouwen die voelen dat er veel meer in ze zit, die voelen dat ze dingen graag anders willen doen maar zoekende zijn in wat dan precies. Zich er bewust van te laten worden dat alles al in ze zit, dat ze áltijd een keuze hebben en vooral dat ze mogen gaan voelen én vertrouwen op hun intuïtie.

Mijn visie

Alles zit al in je! Je hebt áltijd een keuze in hoe je omgaat met een situatie, je gedachten, gevoelens en emoties. Zó simpel en tegelijkertijd zó moeilijk.

En nu, 10 jaar later, durf ik te zeggen dat ik vertrouw op mijn gevoel, ervaar ik innerlijke rust en weet ik wat ik wil én wat ik kan, kies ik voor wat bij mij past en laat ik me een stuk minder leiden door mijn gedachten, gevoelens en emoties. Ben ik dankbaar voor alle situaties die ik heb meegemaakt, de leuke maar zeker ook de niet leuke – ze hebben me gemaakt tot wie ik ‘ben’ en hoe ik nu in het leven sta. Trots en dankbaar! 

Getrouwd met Arjen en we hebben een mooi samengesteld gezien met 4 pubers en een lieve Ridgeback, Boaz. Ik hou van wandelen in de natuur, liefst ergens waar veel water is! Verder word ik blij van lezen, een dagje sauna, mediteren, yoga en dansen. Ik ben enthousiast, vol energie, oplossingsgericht, oprecht betrokken, een doorzetter, leergierig, zorgzaam, spiritueel en een soms beetje eigenwijs.

Wil jij meer jezelf zijn? Je minder laten leiden door je gedachten, gevoelens en emotie? In je eigen kracht gaan staan zodat jij bewuster door het leven gaat en kiest voor wat jij echt wilt?