Meteen naar de inhoud

Ben je op zoek naar diepgaand zelfinzicht en wil je beter begrijpen welke patronen jouw leven beïnvloeden? Verlang je naar innerlijke vrijheid en wil je loskomen van verstrikkingen met familieleden of andere personen? Voel je dat het tijd is om jouw eigen plek weer vol vertrouwen in te nemen? Dan is een familieopstelling dé sleutel tot persoonlijke groei en transformatie die je zoekt!

Door deel te nemen aan een familieopstelling krijg je de mogelijkheid om op een dieper niveau inzicht te krijgen in de dynamieken en verborgen patronen die jouw leven beïnvloeden. Je zult ontdekken hoe je familiegeschiedenis en relaties jouw gedrag en keuzes vormen. Deze bewustwording biedt de kans om oude emotionele bagage los te laten en beperkende overtuigingen te doorbreken.

Tijdens een familieopstelling worden de onderliggende dynamieken zichtbaar gemaakt door het fysiek opstellen van representanten voor jou, familieleden en andere betrokkenen. Dit proces brengt vaak verrassende inzichten en helende verschuivingen teweeg. Door de verstrikkingen te ontrafelen en jouw eigen plek weer in te nemen, creëer je ruimte voor persoonlijke groei, harmonieuze relaties en een dieper gevoel van verbondenheid.

Gun jezelf deze waardevolle ervaring en maak gebruik van de kracht van familieopstellingen om jouw leven te transformeren. Ontdek nieuwe perspectieven, doorbreek belemmerende patronen en kom tot een diepere acceptatie van jezelf en anderen. Stap met vertrouwen in jouw eigen kracht en neem de regie over jouw levenspad.

Klaar om de reis naar zelfontdekking en bevrijding aan te gaan? Aarzel niet langer en geef jezelf de kans om de transformerende kracht van een familieopstelling te ervaren!

Waar en wanneer is de eerst volgende keer?

  • Datum: woensdag 21 juni
  • Tijd: 19:00 tot 21:00 uur
  • Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 12 personen
  • Kosten: €25
  • Locatie: Wijkcentrum – ‘t Slot (Kastelenplein)

Wil jij graag meedoen? Stuur me dan even een berichtje (via het contactformulier of via de whatsapp knop rechts onderin) en ik zet je op de lijst! Enne mocht deze keer al vol zijn dan zal ik je dat laten weten en je benaderen zodra er een nieuwe datum bekend is!

Tafelopstelling

Een tafelopstelling is een mooie techniek die ik gebruik een sessie. We zitten aan een tafel of een ander oppervlak en we leggen er symbolen, objecten of afbeeldingen op die iets betekenen voor jouw situatie of probleem.

Het grappige is dat deze symbolen je iets laten zien over wat er echt aan de hand is. Ze helpen je om de verborgen patronen en informatie te ontdekken die je kunnen helpen om je vraagstuk beter te begrijpen. Het is alsof je een kijkje neemt in je onderbewuste!

Door met de symbolen te spelen en naar de opstelling te kijken, krijg je nieuwe inzichten en begrijp je de situatie beter. Het is een creatieve en speelse manier om blokkades te ontdekken en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Dus, een tafelopstelling is gewoon een toffe manier om op een visuele en creatieve manier antwoorden te vinden op jouw vragen. Het helpt je om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken en nieuwe ideeën te ontdekken. Het is net alsof je een magische tool in handen hebt om de puzzel van je leven op te lossen!

Tarief tafelopstelling: €49,- (1 uur) 

WhatsApp chat