Meteen naar de inhoud

Alles is energie! Jouw lichaam, emoties, gedachten, energie en spiritualiteit vormen samen een werkend geheel (Holisme) en omdat alles samen werkt heeft het ook invloed op elkaar. Ik zal door middel van een eigen ervaring uitleggen hoe dit werkt. 

Er was een periode dat het met 1 van mijn jongens even niet zo lekker liep hierdoor maakte ik me veel zorgen (emotioneel), ik was veel aan piekeren (mentaal) ik sliep slecht en hierdoor werd ik steeds vermoeider (energetisch). Op een gegeven moment ging ik over naar de ‘automatische piloot’ ik deed wat ik ‘moest’ doen en had maar 1 doel: zorgen dat hij weer lekker in zijn vel zou zitten! Totdat mijn lichaam stop zei, ik wilde ‘s ochtends op staan en ik kon helemaal niks meer – zóveel pijn in mijn onderrug (fysiek)! Uiteindelijk heeft dit 6 weken geduurd met veel rust, ‘luisteren’ naar wat mijn lichaam me aangaf en keuzes maken die goed voelde voor mij op dat moment ben ik er weer  helemaal boven op gekomen! Sindsdien ben ik me veel bewuster van wat mijn lichaam me te vertellen heeft en kies ik vaker heel bewust voor mezelf in bepaalde situaties, waarom? Omdat ik weet dat als ik goed voor mezelf zorg ik er veel beter voor een ander kan zijn!

Tarief energetische behandeling : €49,- (1 uur)

Tarief coachsessie: €75,- (1 uur)

Tarief wandelsessie: €99,- (anderhalf uur)

Tools die ik in kan zetten tijdens een behandeling zijn:

 • NLP, je bent je gedachten niet je hebt ze. Bewustwording van de niet helpende gedachten die er voor zorgen dat jij nog niet kiest voor wat je het liefst zou willen en deze omzetten naar helpende gedachten – waar word jij blij van, waar gaat jou energie van stromen!
 • Reiki, is het Japanse woord voor Universele levensenergie en tijdens een Reiki-behandeling wordt deze levensenergie, door zachte aanrakingen van de handen op het lichaam, doorgegeven naar de plekken waar het nodig is. Ook ondersteunt het het zelfhelend vermogen en het werkt op zowel fysiek, mentaal als spiritueel niveau. Meer balans in je lichaam kan zorgen voor ontspanning, beter slapen, innerlijke rust, goede concentratie, positiviteit, meer energie, vertrouwen op je intuitie en daardoor je hart durven volgen.
 • Aura – Chakra healing, zijn je chakra’s in balans dan sta je stevig in je schoenen en zit je lekker in je vel – het gaat dan goed met je. Is er een chakra uit balans dan lukt het je bv niet om een keuze te maken of cijfer je jezelf weg – je voelt je misschien onzeker en onrustig. Ik maak hierbij eventueel gebruik van mijn pendel en een chakra healing wand.
 • Numerologie, alles gebeurd met een reden, dus ook je naam is niet toevallig ‘zomaar’ gekozen! Je naam is in overeenstemming met de wensen van je ziel en zal je helpen bij het behalen van je levensopdrachten. Ook het ontrafelen van je geboortedatum geeft je inzicht bij de lessen die we mogen leren tijdens ons leven.  
 • Wandel coaching, door letterlijk in beweging te komen krijg je vaak meer overzicht in bepaalde situaties. Hierdoor ontstaat ruimte in je hoofd en daarmee rust – zodat je beter kunt voelen wat van jou is en wat je bij die ander mag laten. 
 • Sedona-methode, deze methode werkt vooral op emotioneel niveau het helpt o.a. om oude patronen, pijn en niet-helpende emoties los te laten.
 • EFT, door het kloppen op specifieke punten op de hoofdmeridiaan werkt deze methode op lichamelijke en fysieke klachten. 
 • Klankschaal, de klanken die voortkomen uit een klankschaal hebben een helende werking op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch, spiritueel)
 • Koshi (element water), deze heeft een hele fijn zachte klank die zorgt voor rust, ontspanning en geborgenheid.
 • Kaartlegging (Lenormandkaarten / orakelkaarten)
 • Massages
WhatsApp chat