Meteen naar de inhoud

Alles is energie! Jouw lichaam, emoties, gedachten, energie en spiritualiteit vormen samen een werkend geheel (Holisme) en omdat alles samen werkt heeft het ook invloed op elkaar. Ik zal door middel van een eigen ervaring uitleggen hoe dit werkt. 

Er was een periode dat het mijn 1 van mijn jongens even niet zo lekker liep hierdoor maakte ik me veel zorgen (emotioneel), ik was veel aan piekeren (mentaal) ik sliep slecht en hierdoor werd ik steeds vermoeider (energetisch). Op een gegeven moment ging ik over naar de ‘automatische piloot’ ik deed wat ik ‘moest’ doen en had maar 1 doel: zorgen dat hij weer lekker in zijn vel zou zitten! Totdat mijn lichaam stop zei, ik wilde ‘s ochtends op staan en ik kon helemaal niks meer – zóveel pijn in mijn onderrug (fysiek)! Uiteindelijk heeft dit 6 weken geduurd met veel rust en 

In een traject gaan we kijken naar: waarom doe je wat je doet? Wat voel je van binnen en wat doe je naar buiten toe? Wat is het dat je nu nog tegenhoudt (welke overtuigingen en patronen) en wat heb je nodig om te gaan kiezen voor en vanuit jezelf.

Want zeg nou eerlijk, zou jij niet veel liever

 • Luisteren naar jezelf en doen wat goed voelt (zonder je schuldig of egoïstisch te voelen)?
 • Dingen doen waar je vrolijk van wordt, waar je energie van krijgt? Lichter in het leven staan?
 • Willen leven vanuit vertrouwen en overgave, dat je keuzes maakt die de juiste zijn voor jou op dit moment?
 • Lief zijn voor jezelf, je hoofd en je hart werken het beste samen als jij in de juiste energie zit. 
 
Je mag keuzes maken die goed voelen voor jou, laten zien wie jij echt bent! Zonder angst dat anderen er iets van zouden kunnen vinden en / of denken. Je hebt door de jaren ook heen echt wel de kennis, je levenservaring en je innerlijk weten (intuïtie) opgedaan! Jij weet wel wat je kan, wat je wilt en je mag hier nu voor gaan kiezen! En nog belangrijker, het ook gaan doen het is tenslotte jouw leven, jouw pad!

Balans traject 

Eigenlijk zegt de naam van het traject meer dan genoeg! We gaan in 4 maanden van de onrust die je vaak in je lijf voelt, altijd maar bezig (willen) zijn en vaak nadenken over wat de buitenwereld er van zou kunnen vinden naar innerlijke rust, balans op alle niveaus – fysiek, emotioneel, mentaal, energetische en spiritueel – zodat jij vanuit jouw kern, vanuit jouw Zijn jouw leven leeft! (zonder je schuldig en/of egoïstisch te voelen)

Elke traject dat ik aanbied is persoonlijk afgestemd op jou, daarom is ook geen enkel traject hetzelfde. Tijdens de eerste sessie bespreken we wat het is wat jij graag zou willen bereiken en vanuit daar kijken we verder naar de komende 4 maanden. 

Tools die ik in kan zetten tijdens het traject zijn:

 •  NLP, je bent je gedachten niet je hebt ze. Bewustwording van de niet helpende gedachten die er voor zorgen dat jij nog niet kiest voor wat je het liefst zou willen en deze omzetten naar helpende gedachten – waar word jij blij van, waar gaat jou energie van stromen!
 • Reiki, is het Japanse woord voor Universele levensenergie en tijdens een Reiki-behandeling wordt deze levensenergie, door zachte aanrakingen van de handen op het lichaam, doorgegeven naar de plekken waar het nodig is. Ook ondersteunt het het zelfhelend vermogen en het werkt op zowel fysiek, mentaal als spiritueel niveau. Meer balans in je lichaam kan zorgen voor ontspanning, beter slapen, innerlijke rust, goede concentratie, positiviteit, meer energie, vertrouwen op je intuitie en daardoor je hart durven volgen.
 • Aura – Chakra healing, zijn je chakra’s in balans dan sta je stevig in je schoenen en zit je lekker in je vel – het gaat dan goed met je. Is er een chakra uit balans dan lukt het je bv niet om een keuze te maken of cijfer je jezelf weg – je voelt je misschien onzeker en onrustig. Ik maak hierbij eventueel gebruik van mijn pendel en een chakra healing wand.
 • Numerologie, alles gebeurd met een reden, dus ook je naam is niet toevallig ‘zomaar’ gekozen! Je naam is in overeenstemming met de wensen van je ziel en zal je helpen bij het behalen van je levensopdrachten. Ook het ontrafelen van je geboortedatum geeft je inzicht bij de lessen die we mogen leren tijdens ons leven.  
 • Wandel coaching, door letterlijk in beweging te komen krijg je vaak meer overzicht in bepaalde situaties. Hierdoor ontstaat ruimte in je hoofd en daarmee rust – zodat je beter kunt voelen wat van jou is en wat je bij die ander mag laten. 
 • Sedona-methode, deze methode werkt vooral op emotioneel niveau het helpt o.a. om oude patronen, pijn en niet-helpende
  emoties los te laten.
 • Kaartlegging (Lenormandkaarten)
WhatsApp chat